Horoscop 1 septembrie

Berbec
Cineva le va schimba destinul berbecilor, o persoană nouă din anturaj le va marca definitiv viaţa … în bine.

Rămâneţi cu inima deschisă posibilităţilor, mai ales pe plan amoros, căci începutul de toamnă vă va aduce numeroase beneficii.

Taur
Norocul la bani se termină pentru tauri. În prima jumătate a anului s-au bucurat de avantaje pe plan financiar, dar dacă nu au ştiut să-şi drămuiască finanţele, nu se vor alege cu nimic.

Mai aveţi o şansă, în luna septembrie, să vă puneţi la adăpost.

Gemeni
Gemenii au de umblat pe la medici. Nu este ceva grav, însă un control de rutină nu a stricat niciodată.

Fiţi precauţi mai ales cu nutriţia şi somnul, sunt piloni de bază când vine vorba de un stil de viaţă sănătos.

Rac
Racii se luptă cu procrastinarea. Nu îi ajută nici faptul că traversează o perioadă tumultoasă din punct de vedere emoţional.

Aveţi nevoie de o pauză, să vă detaşaţi, să puneţi lucrurile în perspectivă şi să luaţi nişte decizii cu privire la viitor. Timpul trece, dar vi se pare că dintre toţi cunoscuţii, voi aţi rămas pe loc.

Leu
Leii se luptă cu regretele trecutului, dar la ce bun?! Gândiţi-vă la ce vă rezervă viitorul şi învăţaţi din greşeli.

Nu mai fiţi sfioşi şi profitaţi de oportunităţile care vi se ivesc, mai ales pe plan profesional. Dacă voi nu aveţi curaj, atunci cine?!

Fecioară
Fecioarele au de luat unele decizii dificile cu privire la viaţa de cuplu. O persoană din trecut a reapărut în viaţa voastră şi sunteţi confuzi.

Analizaţi bine fiecare aspect înainte de a lua o decizie. Unele lucruri nu se mai pot repara.

Balanţă
Balanţele sunt calculate, mai ales când vine vorba de oferte de afaceri.

O femeie vă face o ofertă care vă surâde, dar simţiţi că nu este tocmai momentul pentru a lua o astfel de decizie. Ascultaţi-vă instinctul.

Scorpion
Scorpionii s-au trezit cu poftă de … învăţat. Vă gândiţi să vă înscrieţi la nişte cursuri, să mai faceţi ceva util în timpul liber pentru că simţiţi că v-aţi plafonat.

Nu e exclus nici să vă schimbaţi jobul, vreţi ceva mai provocator.

Săgetător
Sunteţi avantajaţi pe planul comunicării, aşa că ar fi momentul ideal să spuneţi ce gândiţi şi poate să şi obţineţi unele avantaje.

Doar de voi depinde cum puneţi problema. Nu vă lăsaţi luaţi de val, măsuraţi-vă cuvintele.

Capricorn
Capricornii sunt visători azi. Nu prea vă puteţi concentra şi vă simţiţi puţin alienaţi.

Nu prea vă stă gândul la muncă sau la alte planuri mai serioase, dar nu prea aveţi cum să le evitaţi. Altfel s-ar putea să vă treziţi mustraţi de superiori.

Vărsător
Vărsătorii sunt ambiţioşi şi şi-au propus să câştige mai mulţi bani. Vă gândiţi deja la unele planuri care ar putea funcţiona, dar aveţi nevoie de ajutor.

Atenţie în cine aveţi încredere, nu toţi sunt bine intenţionaţi.

Peşti
Peştii trebuie să lase uşa larg deschisă iubirii. Este o perioadă în care sunt avantajaţi pe plan amoros, iar atunci când se aşteaptă mai puţin, cineva le va fura inima.

Trebuie să fiţi deschişi mai ales noilor experienţe.