Horoscop 11 mai

Berbec
Comunicarea este punctul forte al Berbecilor. Dar, nu uitaţi. Diplomaţia este absolut necesară azi.

Mai ales că veţi avea de-a face cu şedinţe, prezentări sau întâlniri de afaceri.

Taur
Anumite sarcini de la job îi vor scoate pe Tauri din zona de confort.

Aveţi o intuiţie dezvoltată, dar, eu vă recomand să vă gândiţi de mai multe ori înainte de a vorbi, pentru a nu fi înteleşi greşit.

Gemeni
Gemenii nu sunt dispuşi să facă niciun compromis. Sunteţi constanţi în construirea carierei şi nimeni nu vă stă în cale.

Vor exista probleme, însă, în relaţia cu autorităţile. Aşa că, în cazul vostru, răbdarea este esenţială azi.

Rac
Nativii Rac, în schimb, sunt neîncrezători în forţele proprii. Sfatul meu este să nu vă lăsaţi influenţaţi de ce spun prietenii şi să filtraţi toate informaţiile.

Vestea bună este că e posibil să planificaţi o călătorie pe apă.

Leu
Leii ar fi bine să renunţe la orgoliu. Micile discuţii în contradictoriu vor fi nelipsite, în special în relaţia de cuplu.

Trebuie doar să ascultaţi ce au de spus ceilalţi, pentru că abia atunci veţi înţelege cu adevărat persoanele de lângă voi.

Fecioară
Şi Fecioarele se luptă cu orgoliul. Cu toţii ştim că vă conduceţi viaţa după reguli şi criterii clare, dar, nu ar strica să vă mai relaxaţi.

Seara vă găseşte în confortul căminului alături de jumătatea voastră, cu care veţi vorbi despre posibilitatea unui nou început în altă ţară.

Balanţă
Dorinţa Balanţelor de a petrece ziua acasă alături de cei dragi este mare şi cu şanse de a se îndeplini.

Şi, ţineţi seama de sugestiile unui bărbat mai în vârstă sau cu mai multă experienţă în ceea ce priveşte cariera.

Scorpion
Familia este în prim plan şi pentru Scorpioni. Şi, pentru a menţine armonia în cămin, veţi face tot felul de activităţi alături de copii, chiar dacă nu vă sunt toate pe plac.

Săgetător
În ultima perioadă, Săgetătorii s-au gândit serios să facă o achiziţie în domeniul imobiliar. Iar acum este un moment potrivit pentru a investi timp şi bani în această direcţie.

Având în vedere că stelele vă susţin, tot ce mai rămâne este să puneţi la punct toate detaliile.

Capricorn
Capriconii vor avea parte de schimbări de ultim moment la capitolul financiar. Şi, nu în sensul bun. Tocmai de aceea ar fi bine să fiţi atenţi pe ce vă cheluiţi banii.

Partea bună este că vă veţi regăsi entuziasmul după ce vi se va propune o afacere interesantă.

Vărsător
Astăzi, cu toate că Vărsătorii sunt cu capul în nori, îşi vor ajuta familia să facă unele modificări prin casă. Şi voi veţi primi veşti bune, dar, în cazul vostru poate fi vorba de un nou loc de muncă.

Peşti
Este timpul ca nativii Peşti să se pună pe primul loc. Treceţi printr-o perioadă mai puţin favorabilă din punct de vedere sentimental, iar starea voastră în general nu este foarte bună. E ceva temporar, până când apele se vor mai linişti.