Horoscop 12 mai

Berbec
Berbecii vor avea parte de mici tensiuni în relațiile de prietenie.

Tindeți să fiți prea rigizi și este de preferat să vă ascultați intuiția, înainte de a concluziona anumite aspecte.

Taur
Cariera este pe primul loc în ceea ce-i privește pe Tauri. Sunteți încăpățânați și vreți să vă atingeți obiectivele cu orice scop.

Încercați, însă, să echilibrați balanța familie – job.

Gemeni
Dacă Gemenii aveau în plan să se mute, azi o pot face. De asemenea, sectorul studiului este susținut, fie că participați la un curs sau sunteți la serviciu.

Rac
Racii ar trebui să se abțină să vorbească prea mult despre ei. Există șanse foarte mari să fie judecați sau chiar să stârnească gelozii în jurul lor.

Leu
Este o zi perfectă pentru ca Leii să își arate atuurile. Aveți multe întâlniri. Ședințe și discuții, însă, ar trebui să evitați să semnați contracte.

Fecioară
Fecioarele se pregătesc să-și ia un mic concediu pentru a-și recăpăta puterile.

Așadar, puteți avea parte de aventuri noi, care vă pot ajuta să vă recăpătați pofta de viață.

Balanţă
Se anunță câștiguri financiare pentru Balanțe. Și în dragoste sunteți norocoși, dar și receptivi la sentimentele partenerului.

Așa că, va fi o zi numai bună pentru a vă axa pe relația de iubire.

Scorpion
Pentru Scorpioni, în schimb, ziua nu începe cu vești bune din cauza unor tensiuni în familie. Sensibilitatea își va spune cuvântul, și ar fi bine să nu dați curs discuțiilor în contradictoriu.

Săgetător
Săgetătorii sunt hotărâți să se pună pe primul loc și să-și acorde mai multă atenție decât de obicei.

V-ați dedicat în totalitate locului de muncă, dar, a venit momentul să luați o pauză și să vă răsfățați.

Capricorn
Intuiția financiară a Capricornilor îi ajută să obțină câștiguri materiale.

Dar, micile plăceri ale vieții chiar contează și, la un moment dat, veți realiza că cea mai mare bogăție e să petreceți timpul alături de familie.

Vărsător
Vărsătorii au lucrat din greu în ultima săptămână. Nu e de mirare că organismul lor se revoltă. Iar, astăzi, a venit momentul să vă concentrați atenția pe hobby-uri și pasiuni.

Peşti
Nativilor Pești le este recomandat să lase productivitatea pentru altă zi și să nu-și neglijeze sănătatea. Iar, dacă vreți să nu rămâneți dezamăgiți, ar fi bine să nu aveți așteptări prea mari de la cei din jur.