Horoscop 15 decembrie

Berbec
Ziua de astăzi vine cu multă pozitivitate. Profită de ocazie pentru a te reînnoi și a te bucura din plin de viață. Este și o perioadă de reflecție, pentru că Mercur este într-o fază retrogradă.

În dragoste, aveți grijă și la ce își dorește partenerul. Sigur, aveți o decizie de luat împreună.

Taur
Astrele se joacă astăzi cu voi. Într-adevăr, Jupiter intră în conjuncție, dar Venus intră în opoziție, iar această aliniere vă face nervoși. Fiți siguri că această stare este doar temporară.

Lucrurile vor reveni rapid la normal. La muncă, asigurați-vă că faceți treaba pe care ați amânat-o deja de câteva săptămâni. Este timpul să faceți investiții de succes.

Gemeni
Astăzi pentru Gemeni înseamnă odihnă. Evitați să faceți alegeri decisive. Cel mai bine este să meditați. Faceți-vă timp doar pentru voi. Dragostea este la cote înalte astăzi. Acest lucru se manifestă printr-o serie de atenții frumoase față de partenerul vostru, care nu vor rămâne nerăsplătite.

În sfera profesională, va trebui să vă evaluați clar obiectivele pentru a le atinge fără dificultate. S-ar putea să vi se facă propuneri interesante la nivel financiar.

Rac
Stresul ar putea pune stăpânire pe nativii din zodia Rac. Totuși, este important să vă canalizați energia spre lucrurile pozitive din jurul nostru și să nu vă demoralizați. Există însă și vești bune pentru voi.

Lucrurile par să meargă în direcția cea bună pentru voi atât pe plan financiar, cât și sentimental. O oportunitate în mediul profesional ar putea schimba totul pentru voi, nu o ignorați.

Leu
E timpul să culegeți roadele muncii voastre. Lucrurile par să meargă extrem de bine pentru nativii din zodia leu. Mai mule oportunități de muncă v-ar putea apărea în cale și cineva important pentru cariera voastră ar putea să vă remarc.

Aveți grijă totuși cât de mult vă solicitați. Este important să găsiți timp și pentru odihnă.

Fecioară
Colegii de la muncă ar putea să vă facă probleme astăzi. Probabil că vă lucrați către același scop, dar când vine vorba de comunicare, s-ar putea să apară unele provocări.

Nu e cazul să vă faceți griji în legătură cu asta. Viața de familie vă oferă confortul de care aveți nevoie pentru a excela profesional.

Balanţă
Lipsa de comunicare din partea unui prieten sau a partenerului ar putea să scoată la iveală unele insecurități și puneți la îndoială sentimentelor lor.

Nu vă faceți griji, deși sunt supărați, nu este din cauza dumneavoastră. Acesta este momentul în care le puteți arăta că le sunteți alături și vă puteți întări legătura.

Scorpion
Astrele favorizează în această perioadă reluarea sau întărirea legăturilor cu membrii familiei de care v-ați înstrăinat sau cu prietenii care au plecat din oraș sau țară.

Energia de care dați dovadă e o inspirație pentru colegii de la muncă.

Săgetător
O veste primită astăzi vă pune pe gânduri. Fie că este despre cineva drag sau despre o cunoștință mai îndepărtată, ceea ce aflați vă va pune în dificultate.

Este indicat să nu reacționați imediat, timpul vă va aduce informațiile și înțelepciunea de care aveți nevoie pentru a lua decizia potrivită.

Capricorn
Astăzi, nativii Capricorn se gândesc mai mult ca oricând la călătorii.

Vreți o escapadă unde să vă bucurați alături de partener. Atenție, însă, la cheltuielile neprevăzute.

Vărsător
O sesiune de cumpărături este tot ce își doresc Vărsătorii. Bineînțeles, alături de cei dragi.

În plus, puteți pune în aplicare un plan ce vă poate aduce o sumă de bani.

Peşti
Iar Peștii debordează astăzi de optimism. Plănuiți o ieșire cu prietenii, iar astrele prevăd un flirt aprins cu o persoană din anturajul vostru. Unii nativi se îndrăgostesc nebuneşte.


Publicat

în

de către

Etichete:

error: