Horoscop 16 februarie

Berbec
Norocoșii zodiacului sunt BERBECII. Se anunță o întâlnire importantă și totul va decurge perfect.

În schimb, la job pot exista discuții aprinse, însă, pot fi ușor depășite dacă vor apela la sinceritate și diplomație.

Taur
TAURII se trezesc în situații complicate. O discuție mai delicată de la serviciu poate lua amploare și cel mai bine ar fi să priviți totul cu detașare și indiferență.

Gemeni
GEMENII au noroc la bani, dar și în dragoste. O poveste de iubire este pe punctul de a se naște, dar numai dacă veți avea curajul de a acționa.

Rac
Există posibilitatea ca cineva apropiat să-i scoată din sărite pe RACI. Nu este cazul să vă pierdeți din energie ca să vă răzbunați. Timpul va rezolva totul.

Leu
LEII trăiesc emoții puternice. Dar, foarte probabil, acestea sunt legate de o chestiune care vă afectează în mod indirect. Concentrați-vă pe sarcinile voastre.

Fecioară
Nativii FECIOARĂ ar trebui să se axeze pe carieră, dar și asupra sănătății. Aveți idei bune și vă puteți trezi în postura de a face și bani de pe urma lor.

Balanță
Pentru BALANȚE această zi promite să fie extrem de productivă. Aveți toate șansele să finalizați niște proiecte referitoare la afaceri sau finanțe.

Scorpion
SCORPIONII vor fi extrem de ocupați. Fie că vă axați pe ce aveți de făcut la serviciu, fie că veți încerca să rezolvați anumite probleme casnice, se anunță o zi aglomerată.

Săgetător
SĂGETĂTORII ar trebui să se pregătească pentru succesul care urmează în urma efortului depus în carieră. Există șanse mari de a obține un premiu sau alte venituri financiare.

Capricorn
E timpul ca nativii CAPRICORNI să riște în dragoste. Dacă e vorba de o relație pe care vă e teamă să o începeți, e timpul să vă asumați ceea ce simțiți.

Vărsător
VĂRSĂTORII sunt preocupați cu planurile pentru viitor. Stelele vă susțin pe sectorul studiului, iar pe plan profesional se întrevede o afacere din care pot ieși bani frumoși.

Pești
Nativii PEȘTI sunt nehotărâți. Au de ales între o ieșire cu prietenii sau rezolvarea unor probleme financiare. Însă, trebuie să țineți cont că o ieșire în oraș vă poate costa.