Horoscop 16 mai

Berbec
În mod surpinzător, Berbecii sunt mai necomunicativi azi. Veţi prefera să vă izolaţi în confortul căminului şi să vă faceţi planuri măreţe de viitor.

Taur
Cuvântul cheie al acestei zile pentru Tauri este… shoppingul. Pe lângă faptul că vreţi să vă reînoiţi garderoba, veţi achizitiona obiecte decorative pentru casă, elecrocasnice sau tot felul de dispozitive care să vă uşureze viaţa.

În plus, veţi trata cu seriozitate relaţia cu un prieten şi veţi face tot posibilul să îl ajutaţi.

Gemeni
Gemenii sunt tentaţi să refuze o lansare în carieră. Cel mai bine ar fi să cereţi timp de gândire, cel puţin până săptămâna viitoare.

Vestea bună este că, cei singuri, îşi pot găsi jumătatea azi.

Rac
Astăzi, Racii pot lega noi prietenii care se pot dovedi benefice pe viitor. Dar, în relaţia cu partenerul de viaţă, discuţiile vor fi nelipsite.

Trebuie doar să fiţi mai înţelegători şi să lăsaţi apele să se liniştească de la sine.

Leu
Economia nu este punctul forte al Leilor, însă, datorită faptului că sunt muncitori reuşesc să strângă bani pentru a-şi îndeplini dorinţele.

Iar, azi se anunţă una din acele zile în care pot câştiga bani din surse neaşteptate.

Fecioară
Fecioarele îşi dedică timpul familiei. Oboseala acumulată în ultima perioadă se resimte.

Iar, activităţile alături de cei dragi sunt exact de ce aveaţi nevoie pentru a vă detaşa de agitaţia cotidiană.

Balanţă
Atmosfera călduroasă de la job îi fac pe nativii Balanţă să muncească cu pasiune. Şi, vă propuneţi să fiţi mai înţelepţi şi răbdători cu cei din jur.

Scorpion
Scopionii se bazează mult pe intuiţie atunci când e vorba de bani. Sunteţi deschişi spre a face investiţii în domenii pe care alţii le pot considera riscante.

Aşa că, arma voastră este curajul. Dar, ar fi bine să fiţi pregătiţi pentru a câştiga, dar şi pentru a pierde.

Săgetător
În schimb, Săgetătorii ar trebui să stea cât mai departe de activităţi profesionale, pentru că şansele de reuşită sunt destul de slabe.

Mai bine vă concentraţi atenţia spre sarcini mai puţin importante.

Capricorn
Capricornii ar trebui să încerce pe cât posibil să nu se mai streseze.

Exerciţiile fizice, alimentaţia sănătoasă şi somnul odihnitor sunt doar câteva lucruri cheie pe care trebuie să le faceţi pentru a avea grijă de voi.

Vărsător
Nativii Vărsător sunt mai chibzuiţi. Şi, e posibil să simţiţi nevoia de schimbare a locului de muncă, şi nu este exclus să vă interesaţi de un job nou.

Peşti
Iar, Peştii trebuie să descopere bucuria de a trăi. Treceţi printr-o perioadă în care vă mulţumiţi cu puţin, ceea ce nu este rău deloc. Însă, nu v-ar strica puţină distracţie.