Horoscop 17 februarie

Berbec
BERBECII riscă să se piardă în conversațiile fără sens, iar asta nu ar fi recomandat. Concentrați-vă pe lucrurile cu adevărat importante.

Taur
Nativii TAUR tind să își verse nervii asupra colegilor. Temperați-vă impulsurile, altfel riscați să îi răniți pe cei din jur.

Gemeni
GEMENII nu stau foarte bine la capitolul financiar. Tocmai de aceea ar fi bine să stați departe de cheltuieli.

Rac
RACII ar trebui să evite contactul cu o fostă iubire. Nu va face decât să vă complice existența.

Leu
LEII vor să facă schimbări pe toate planurile. În special în carieră. Împărtășiți-vă ideile doar celor apropiați.

Fecioară
Partea cea mai bună pentru FECIOARE este că le merge bine pe zona jobului. Dar trebuie să aveți grijă la cheltuieli și mai ales dacă plănuiți să faceți investiții.

Balanță
BALANȚELE ar trebui să se axeze pe ei înșiși, pe stilul de viață și alimentație. Este o zi bună pentru schimbare, iar eu vă recomand să luați în calcul și un nou look.

Scorpion
SCORPIONII vor avea discuții cu şefii. Dar verbalizarea nemulțumirilor vă va aduce şi rezolvări, așa că nu ezitați să spuneţi ce gândiți.

Săgetător
SĂGETĂTORILOR le merge excelent pe plan financiar. Și deciziile care privesc cariera vor fi profitabile, dar, mai ales, veţi găsi soluţii la problemele financiare.

Capricorn
CAPRICORNII vor intui persoanele care încearcă să le manipuleze, aşa că atenţie la fiecare gest și cu siguranță nu veți cădea în plasa lor.

Vărsător
Este necesar ca nativii VĂRSĂTOR să stabilească nişte limite şi să nu le mai permită celor din jur să îşi dea cu părerea. Mai ales dacă nu le-ați cerut sfaturile.

Pești
O zi intensă pe plan relaţional când vorbim de PEȘTI. Delimitaţi cu atenţie rolul fiecăruia pentru a nu se crea confuzii şi fiţi detaşaţi emoțional dacă luați decizii importante.