Horoscop 17 mai

Berbec
Berbecii pot simți nevoia de puțină curățenie la capitolul relații.

Fie vreți să înlăturați oamenii care nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu voi, fie vreți să rezolvați anumite tensiuni ce stagnau de mai multă vreme.

Taur
Nu totul e atât de roz precum pare pentru Tauri. Sănătatea este ceea ce vă îngrijorează, iar, o pauză de la job, poate aduce o claritate mai mare asupra lucrurilor.

Gemeni
Gemenii au succes pe toate planurile.

Cheful de viață vă ajută să vă atingeți obiectivele, dar, și în dragoste puteți bifa anumite lucruri, cum ar fi întâlniri romantice, consolidarea relației de iubire sau o cerere în căsătorie.

Rac
Nativii Rac sunt conștiincioși și perseverenți la locul de muncă.

În plus, simțul artistic și iubirea pentru frumos vă determină să puneți accent pe evenimente culturale. Așa că… puteți merge la un concert, un festival sau la o piesă de teatru.

Leu
Intuiția Leilor se află la cote înalte. Nimeni nu pare a fi capabil să vă ajute, iar asta vă determină să vă descurcați pe cont propriu.

Reușitele voastre pot stârni invidie, așa că… nu lăsați pe nimeni să vă schimbe starea de bine.

Fecioară
Cu toții știm că nativii Fecioară sunt perfecționiști.

Sunteți foarte atenți la fiecare detaliu și faceți totul cu pasiune, dar nu uitați să vă și odihniți pentru că stelele nu au vești atât de bune la capitolul sănătate. Fiți precauți.

Balanţă
Balanțele sunt foarte creative și energice. Cu toate acestea, este recomandat să amânați deciziile importante, pentru că ce hotărâți azi, poate avea de suferit pe viitor.

Scorpion
Provocările se țin lanț pentru Scorpioni.

Puteți întâmpina mici dificultăți la locul de muncă, dar, vestea bună este că norocul e de partea voastră și oamenii din jur vă susțin și vă oferă ajutorul pentru a duce toate sarcinile la bun sfârșit.

Săgetător
Dacă Săgetătorii au în plan să călătorească în străinătate, ar fi bine să fie foarte atenți. Nu este un moment bun pentru deplasări, și este recomandat să amânați, cel puțin pentru câteva zile.

Capricorn
Capricornii dau dovadă de înțelepciune. Nu vă este frică să vă arătați autoritatea, însă, ar fi bine să renunțați la aceasta pentru a nu deranja pe ceilalți.

La locul de muncă nu apar noutăți, așa că… va fi o zi destul de liniștită pentru voi.

Vărsător
Vărsătorii se află într-o stare perfectă de echilibru. Dar, fără puțină rațiune, puteți face alegeri greșite, în special în dragoste.

Peşti
Iar, nativii Pești sunt harnici și se implică în proiecte profesionale. Dar, pot simți că rezultatele lor nu sunt apreciate cu adevărat de către superiori.

Și, ar fi cazul să spuneți ceea ce simțiți, altfel, pentru liniștea voastră va trebui să mai renunțați din sarcini.