Horoscop 17 martie

Berbec
Berbecii au parte de clipe romantice alături de persoana iubită. Aveţi în plan să duceţi relaţia chiar la următorul nivel. Pe plan profesional, lucrurile merg tot mai bine. În sfârşit aveţi mai multă încredere în ceea ce ştiţi să faceţi.

Taur
Taurii sunt pe alocuri nerăbădori, dar schimbarea o să vină cu timpul. Poate acel câştig financiar care bate la uşă o să vă facă să reveniţi la sentimente mai bune. O femeie vă susţine indiferent de situaţie.

Gemeni
Aveţi planuri măreţe pentru acest sfârşit de săptămână şi speraţi ca şi ceilalţi să vă împărtăşească entuziasmul. Pe plan profesional urmează să luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte viitorul vostru la actualul loc de muncă.

Rac
Racii au o perioadă mai dificilă, în care tind să se retragă în ei înşişi pentru a se reîncărca. Aveţi planuri ambiţioase pe care le puneţi în aplicare cu paşi mărunţi. În cazul de faţă nu ar strica să vă grăbiţi puţin, oportunităţile sunt puţine, candidaţii mulţi.

Leu
La urechile tale ar putea ajunge azi veşti tulburătoare. Atenţie la secretele pe care le împărtăşeşti prietenilor „apropiaţi”, pentru că la orizont astrele văd o posibilă trădare. În schimb, vei primi o sumă neaşteptată de bani care te va ajuta să depăşeşti un obstacol financiar care aducea destul stres în viaţa ta.

Fecioară
O schimbare minoră îţi va influenţa viaţa în bine şi îţi va aduce un zâmbet pe chip întreaga zi. Este un moment prielnic pentru a relua legătura cu persoane dragi din trecut sau pentru a face cumpărături importante. Nu uita, însă, că e bine să pui şi bani pentru zile negre.

Balanţă
Nativii Balanță ar trebui să fie mai atenţi la discuţiile cu persoana iubită. Din cauza lipsei de comunicare, neînţelegerile pot degenera în adevărate conflicte. Sfatul meu este să ascultaţi ce are de spus partenerul vostru şi să căutaţi o cale de mijloc.

Scorpion
În cazul nativilor Scorpion, sănătatea este pe primul loc. Încercaţi să nu neglijaţi problemele care au apărut în ultima perioadă şi să faceţi o programare la medicul de familie, căci niciodată nu strică un control de rutină.

Săgetător
Nativii din zodia Săgetător ar putea avea o zi plină de confuzie. O decizie trebuie luată cât mai curând, chiar dacă se pare că nu există toate informațiile necesare. Altfel, s-ar putea ca probleme să devină și mai apăsătoare, pe măsură ce trece timpul. Ai încredere în propria intuiție și capacitate de a extrage esențialul.

Capricorn
Capricornii care nu au încă un partener de viață ar trebui să fie cu ochii în patru, pentru că oportunitățile sunt la tot pasul. Însă, deși ocaziile sunt multe, persoana perfectă nu. Va trebui să fii atent la micile semnale pe care le primești, să vezi în ce măsură simți o energie pozitivă și, dacă inima te îndeamnă, să faci primul pas. Nu vei regreta.

Vărsător
Apar oportunități pe toate planurile, mai ales în iubire. Dacă nu ești implicat în vreo relație, este foarte posibil să îți întâlnești marea dragoste. La serviciu, intuiția îți va servi bine pentru a evita probleme de tot felul. Îți va fi mai greu să te adaptezi la dorințele altora, însă ești pe drumul cel bun.

Peşti
Dacă ai o idee sau eziți în legătură cu o oportunitate de afaceri, acum este momentul să iei o decizie. Îndrăznește mai mult și fii mai deschis către noi experiențe. Nu te închide în casă și încearcă să fii cât mai puțin singur. Dacă ai un partener, ieșiți la plimbare sau oriunde crezi că te vei relaxa.