Horoscop 18 iunie

Berbec
Este o zi minunată în care te vei simţi plin de putere în plan emoţional, dragă Berbec. Ai toată energia disponibilă pentru a-ţi pune în aplicare planurile măreţe.

Nu rata totuşi ocazia să te relaxezi. Uneori, să nu faci nimic poate fi cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru organismul tău.

Taur
Nimic nu pare să funcţioneze aşa cum vrei tu, dragă Taur. Mintea ta rațională îți spune că lucrurile sunt bine și ai undă verde pentru a-ți continua planurile. Dar există o voce mică în interiorul tău care sugerează altceva.

Poate că ai bănuiala că planul tău este greșit într-un fel. Poate că ignori o anumită durere din inima ta păstrând-o secretă când, în realitate, trebuie să o eliberezi. Vorbeşte cu cine apropiat despre frământările tale.

Gemeni
Gemenii sunt mai încrezători ca niciodată. Astăzi vrei să preiei conducerea și să le arăți altora cum ar trebui făcute lucrurile. Oamenii ar fi nebuni să nu te urmeze.

Acţionează după bunul plac, iar veştile promiţătoare nu vor înceta să apară, mai ales din punct de vedere profesional. În dragoste, toate merg aşa cum v-aţi imaginat. Pregătiţi-vă de o perioadă fructuoasă la locul de muncă.

Rac
Deși aceasta poate fi o zi în care tot ceea ce vrei să faci este să te relaxezi, s-ar putea să nu simți că poți, Rac. O voce lăuntrică îţi va spune că trebuie să depui mai mult efort.

Axează-te pe curăţenia locuinţei şi aruncă lucrurile de care nu mai ai nevoie. Spre seară te poţi relaxa alături de prieteni ori în solitudine, în confortul casei tale.

Leu
Pentru nativii din zodia Leu, este perioada perfectă în care îți pot pune în practică talentul. Leii sunt încrezători în prorpiile forțe, se simt siguri pe ei și au încredere în planurile lor.

Proiectele pe care urmează să le pună în aplicare vor avea succes și vor aduce numai cuvinte de laudă din partea celor din jur.

Fecioară
Nativii din zodia Fecioară tind să fie puțin împrăștiați astăzi. Nu vă lăsați influențați de factorii externi.

E timpul să prioritizați ceea ce este mai important pentru voi și să nu vă mai ocupați timpul și energia cu ale lucruri.

Balanţă
Emoțiile și acțiunile tale sunt bine aliniate astăzi, ceea ce înseamnă că este posibil să faci lucruri care sunt mai în ton cu adevăratele tale convingeri.

Această aliniere perfectă a energiilor te va ține ocupat și departe de necazuri. Cât timp cât ești sincer cu tine însuți, nimeni nu îţi poate reproşa nimic.

Scorpion
S-ar putea să simţi un blocaj emoţional. Poate simți că natura ta sensibilă și iubitoare nu este pe deplin apreciată. Astăzi poţi fi energic și plin de viață, dar nu e o idee rea nici să stai acasă și să te relaxezi.

Cea mai bună strategie este să faci exact ce vrei. Nu lăsa pe nimeni să te convingă să faci opusul.

Săgetător
În ultima vreme pare că ţi-ai construit o adevărată armură emoţională, care te-ar putea ajuta să faci față unei bătălii viitoare.

Undeva în lumea ta va apărea un conflict. Poate că nu este evident, poate că nu este important, dar cu siguranţă va veni.

Capricorn
S-ar putea să simți că resursele tale sunt epuizate. Nu renunța încă. Astăzi poate să nu fie cea mai bună zi din viața ta, dar asta nu înseamnă că ar trebui să laşi deoparte toate relaţiile și să devii pustnic.

S-ar putea să fii mai capricios decât de obicei, dar vei scăpa de asta. Încearcă să te adaptezi mai uşor la obstacole şi vei trece cu bine peste această perioadă.

Vărsător
Energia ta este debordantă și ai o cantitate mare de pasiune pe care o poți folosi. Ai o capacitate minunată de a transforma orice situație proastă într-una bună. Știi exact cum să le ridici moralul celorlalți atunci când sunt dezamăgiți.

Astăzi, anumite probleme ar putea deveni destul de delicate, iar persoanele din jurul tău pot apela la un ton agresiv. Ține-ți garda sus.

Peşti
E posibil ca astăzi să nu te înţelegi foarte bine cu cei din jurul tău. Poate că tu doreşti să te scufunzi mai adânc în probleme, în timp ce alții preferă să nu le aducă în discuţie.

Găsește oameni care văd lucrurile în felul tău, decât să lupți cu cei care nu le văd.