Horoscop 21 februarie

Berbec
Nativii BERBEC sunt sfătuiți să nu-și facă prea multe planuri pentru ziua de azi.

Schimbările se produc atât de rapid, încât va trebui să țineți pasul cu ele.

Taur
Chiar dacă TAURII au multe de rezolvat, ar trebui să-și facă loc în agenda zilei de azi și pentru distracție. Așa că… ieșirile cu prietenii ar trebui să nu lipsească.

Mai ales, în a doua parte a zilei.

Gemeni
GEMENII vor să investească bani pe zona de imagine.

Vă puteți reînoi garderoba, puteți opta pentru o tunsoare nouă sau să alegeți un stil de viață mai sănătos care vă poate aduce beneficii pe termen lung.

Rac
RACILOR le stă capul doar la vacanțe. Aveți un plan în minte și veți găsi o cale prin care să îl puneți în aplicare.

În plus, veți oferi ajutor, moral sau financiar, unor persoane apropiate.

Leu
LEII privesc lumea prin alți ochi. O întâlnire cu o persoană vă poate surprinde plăcut, iar aceasta vă poate inspira și da sfaturi utile în ceea ce privește jobul.

Fecioară
Nativii FECIOARĂ vor câștiga respect în fața celorlalți datorită modului de a gestiona situațiile conflictuale. Mai mult de atât, stelele vă susțin și la capitolul dragoste.

Balanţă
Puterea de concentrare a BALANȚELOR este foarte ridicată.

Veți reuși să duceți la bun sfârșit tot ce vă propuneți, atât la job, cât și în relația de cuplu, iar rezultatele implicării voastre vor începe să se vadă.

Scorpion
Și SCORPIONII sunt curioși și vor să studieze un nou domeniu. Exprimați-vă ideile chiar dacă părerea celor din jur nu corespund cu ale voastre. Fiți mai încrezători.

Săgetător
Casa și familia sunt cele mai importate pentru SĂGETĂTORI. Tocmai de aceea veți cumpăra piese de mobilier, gadgeturi sau electrocasnice.

În orice caz, veți cheltui mai mult decât de obicei.

Capricorn
Iubirea își spune cuvântul în rândul CAPRICORNILOR. Veți petrece momente de neuitat alături de partener. Și e posibil să mergeți într-o mică escapadă în afara orașului.

Vărsător
VĂRSĂTORII ar trebui să se axeze pe sănătate. Nu ar strica să vă faceți câteva analize de rutină. Acordați mai mută atenție imunității.

Peşti
Nativii PEȘTI sunt cei mai creativi, dar și cei mai visători. Aveți multe idei ingenioase, dar până nu le puneți în practică, vor rămâne la stadiul de idei, așa că… fiți mai hotărâți.