Horoscop 22 februarie

Berbec
BERBECII sunt în elementul lor și nimic nu le poate schimba starea. Sunt numai un zâmbet, iar atitudinea pozitivă îi ajută mai mult ca oricând.

Taur
Cheltuielile neprevăzute le pot da TAURILOR economiile peste cap. Planurile legate de un drum scurt pot fi imprevizibile dar și costisitoare.

Gemeni
GEMENII trebuie să lase inima să vorbească pentru ei, să nu își mai pună bariere sentimentelor. Puteți avea o surpriză plăcută dacă vă deschideți sufletul.

Rac
Pentru RACI astăzi e recomandat… riscul. La început ar putea părea o idee nepotrivită, însă, stelele vă susțin să abordați diferit lucrurile.

Leu
LEII vor fi puțin mai distrași la serviciu. Încercați să vă lăsați grijile deoparte, pentru că altfel ați putea face greșeli ireparabile.

Fecioară
Pentru FECIOARE atenția la detalii este de mare ajutor, însă, astăzi nu este cazul. Tindeți să analizați prea mult, fie o relație, fie o conversație, iar asta vă poate încurca planurile.

Balanţă
BALANȚELE s-au suprasolicitat la muncă, iar sănătatea lor ar putea avea de suferit. O pauză e binevenită, chiar dacă veți rămâne cu sarcini în plus.

Scorpion
Chiar dacă SCORPIONII știu să citească repede o persoană, azi s-ar putea să se înșele. Treceți prin filtrul rațiunii orice decizie importantă.

Săgetător
SĂGETĂTORII sunt cu totul absorbiți de imaginație și vor să se deconecteze de la realitate. După job, cea mai bună relaxare e alături de cei dragi.

Capricorn
Sunt șanse foarte mari ca nativii CAPRICORN să întâlnească o persoană care să nu fie pe aceeași lungime de undă cu ei.

Chiar dacă nu aveți aceleași perspective asupra vieții, nu renunțați la diplomație.

Vărsător
VĂRSĂTORII se vor simți mândri și… au și de ce. Totul vă merge strună, mai ales la job, însă, lăsați mândria la o parte și nu uitați de bunul-simț.

Peşti
După ce vor termina cu sarcinile de la job, PEȘTII se vor ocupa și de sfera personală. Partenerul va fi pe primul loc, așa că pregătiți și câteva surprize.