Horoscop 24 februarie

Berbec
Mici obstacole în parcursul profesional al Berbecilor.

Sunt sfătuiți însă să nu se dea bătuți și să încerce de câte ori este nevoie pentru ca un lucru să le reușească.

Taur
Taurii și-au neglijat sănătatea în ultima vreme, așa că… măcar câteva zile ar trebui să evite stresul și să încerce să se relaxeze.

Gemeni
Pentru Gemeni se întrevăd ceva probleme în plan relațional, create de niște confesiuni făcute cui nu trebuia.

Rac
E posibil ca Racii să mențină anumite relații la distanță pentru a reflecta asupra lor.

Zi în care primiți ajutor și sfaturi din partea persoanelor dragi.

Leu
Leii ar putea să pună mâna, în sfârșit, pe un bun pe care și-l doresc de multă vreme și pentru care au și muncit mult.

Fecioară
Fecioarele s-ar putea bucura de o reușită pe care au așteptat-o atât de mult timp, încât credeau că nu se va mai întâmpla.

Balanţă
Nativii Balanță pot fi dați exemplu printre ceilalți nativi, pentru chibzuința și responsabilitatea de care dau dovadă în planul de organizare a cheltuielilor.

Scorpion
Scorpionii, în schimb, ar face bine să se abțină de la cheltuieli prea mari pentru că nu se anunță previziuni strălucite pentru ei în plan financiar.

Săgetător
Și Săgetătorii sunt puțin stresați în plan financiar după niște cheltuieli mai mari, însă astrele spun că vor reuși să se mențină pe linia de plutire.

Capricorn
Capricornii abia așteptau weekendul pentru a se putea bucura de distracție, de adrenalină, de ceea ce îi face să simtă că trăiesc.

Vărsător
Un mic conflict cu cineva din familie i-ar putea supăra pe Vărsători, însă, dacă știu să lase de la ei, totul se va termina cu bine.

Peşti
Iar nativii Pești sunt cu capul în nori și se pot simți ușor agitați în prezența cuiva de la locul de muncă sau din cercul lor de prieteni.


Publicat

în

de către

Etichete:

error: