Horoscop 25 februarie

Berbec
Ar fi bine ca BERBECII să nu forțeze lucrurile și să privească anumite situații din mai multe perspctive. În plus, evitați cheltuielile azi.

Taur
TAURII ar face bine să țină de bani, chiar dacă cineva le cere ajutorul.

Ar putea apărea cheltuieli neprevăzute care nu pot fi amânate.

Gemeni
GEMENII trebuie să fie atenți la capitolul sănătate.

Puteți lua câteva măsuri de siguranță ca să vă întăriți corpul, cum ar fi odihna, sportul sau o nutriție echilibrată.

Rac
Relația cu prietenii și familia este excelentă pentru RACI.

Atmosfera plăcută se va resimții pe tot parcursul zilei și e posibil să mergeți la cumpărături, așa că aveți grijă pe ce cheltuiți banii.

Leu
LEII sunt nehotărâţi azi. Această stare nu este confortabilă şi veţi fi influenţaţi de către ceilalţi. Ascultaţi-vă intuiţia.

Fecioară
O zi în care drumurile cu mașina ar trebui evitate de către FECIOARE. După-amiaza promite, însă, momente mai puțin stresante.

Puteți onora o invitație la un eveniment.

Balanţă
Relațiile cu cei din jur pot fi destul de tensionate pentru BALANȚE. Nu este indicat să vă implicați în discuții fără sens.

Axați-vă pe lucruri mai interesante.

Scorpion
SCORPIONII au de trecut mai multe teste, așa că este important să fie atenți la ceea ce au de făcut. Încercați să vă păstrați optimismul în orice situație.

Săgetător
SĂGETĂTORII sunt bine dispuși și le vor crea și celor din jur aceeași stare de bucurie. Sfatul meu este să vă distrați alături de cei dragi.

Ieșiți la o plimbare, vizionaţi un film sau organizaţi o petrecere.

Capricorn
În plan amoros, viața CAPRICORNILOR intră pe un făgaș liniștit. Stelele nu prevăd tensiuni sau conflicte. Totuşi, atenție la capitolul sănătate.

Vărsător
VĂRSĂTORII trebuie să ia o decizie importantă în ceea ce privește viața personală. Dacă vă ascultaţi intuiția, cu siguranță veți face alegerea corectă.

Peşti
O zi plină de surprize pentru PEȘTI. E posibil să primiți cadouri, cel mai probabil de la persoana iubită, iar acest lucru vă face ziua mai frumoasă.