Horoscop 29 martie

Berbec
Pentru nativii Berbec ziua începe într-o notă armonioasă, însă, nu va fi nelipsită de mici discuții în contradictoriu.

Poate fi din cazul faptului că nu acordați suficientă atenție celor dragi. Nu vă rezumați doar la carieră, ci și la viața de familie.

Taur
Taurii sunt destul de temperamentali. Cei din jur vor observa acest lucru, tocmai de aceea vor încerca să vă evite. Sfatul meu este să nu reacționați impulsiv.

Gemeni
Gemenii sunt mai nehotărâți. Prietenii sunt cei care vă pot influența în ceea ce privește o sumă de bani, însă, voi decideți dacă e bine să o cheltuiți sau nu.

Rac
În cazul în care Racii au în agenda zilei întâlniri de afaceri ar fi bine să le anuleze. Tensiunile vor fi nelipsite și cel mai probabil cineva vă va refuza o colaborare.

Leu
Leii își formează o părere greșită despre o persoană de la serviciu. E posibil să vă coste această afirmație și cel mai bine ar fi să nu judecați pe nimeni.

Fecioară
Nativii Fecioară sunt sfătuiți să se bazeze pe forțele proprii dacă vor să reușească să materializeze o idee.

În plus, informațiile pe care le împărtășiți celorlalți s-ar putea întoarce împotriva voastră.

Balanţă
O persoană le dă bătăi de cap Balanțelor. În cazul acesta, iubirea este cheia, iar toate problemele vor dispărea ca prin minune.

Scorpion
Astrele îi susțin pe Scorpioni la capitolul comunicare. Este important să spuneți ceea ce simţiţi, indiferent de reacția celorlalți. Așa că… nu vă fie frică să vă exprimați ideile.

Săgetător
Nu este o zi bună ca Săgetătorii să cheltuiască bani. În plus, ar fi bine să nu apelați la împrumuturi, dacă nu sunteți siguri când îi veți restitui.

Capricorn
Capricornii sunt puși în postura în care trebuie să ia o decizie de unii singuri. Cei din familie vă pot considera ca fiind imaturi. În acest caz, cântăriți bine argumentele pro și contra.

Vărsător
Vărsătorii vor încerca să facă totul de unii singuri, însă, uneori e bine să apeleze la ajutorul celorlalți.

Ar trebui să vă sintetizați mai bine ideile și să ascultați opinia celor din jur. Nu știți niciodată când vă lovește inspirația.

Peşti
Peștii vor să obțină o sumă de bani pe care să o investească într-o afacere. E posibil ca acest lucru să nu se întâmple așa cum v-ați propus. Atenție și la oamenii care vor să vă pună piedici.