Horoscop 29 septembrie

Berbec
Astăzi o nouă oportunitate financiară ar putea apărea în cale. Este posibil să apară o dispută între membrii familiei cu privire la cheltuieli.

Programul de la muncă devine agitat pe măsură ce apare competiția între colegi. Finalul zilei se arată unul pozitiv în relaţiile de cuplu.

Taur
Un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme ar putea veni în vizită astăzi. Aceasta ar trebui să fie o surpriză, dar probabil că te vei bucura.

Astăzi ar putea interveni cheltuieli necesare, precum un computer, telefon sau obiect electrocasnic.

Gemeni
O invitație neașteptată a unui prieten te-ar putea face să faci o scurtă călătorie.

Conversațiile cu prietenii ar trebui să se dovedească interesante și lămuritoare iar o parte din tine poate fi schimbată pentru totdeauna în bine. Noi interese, poate umanitare, ar putea veni în calea ta.

Rac
Dragostea este aspectul cheie al zilei și pare că stai foarfte bine la acest capitol.

Mintea ta este mult mai pătrunzătoare decât de obice și pare că-ți dorești să evadezi puțin din cotidianul care te înconjoară. Spiritul tău creativ este nerăbdător să găsească o nouă aventură.

Leu
S-ar putea să fie nevoie să faci un pas înapoi astăzi și să îți îndreptați atenția spre interior și nu spre exterior. Când vine vorba de dragoste, nu grăbi lucrurile.

Este nevoie de răbdare, acum mai mult ca niciodată. Oamenii sunt mult mai emotivi decât de obicei. E posibil să ai o astfel de surpriză din parte cui nu te-ai fi așteptat.

Fecioară
Mintea ta este ca o sită fină care filtrează până și cele mai mici detalii dintr-un întreg. Nimic nu scapă atenției tale.

Ai grijă la oamenii din jurul tău. S-ar putea să realizezi mai multe lucruri acum, iar concepțiile să ți se schimbe radical.

Balanţă
Balanţele au parte de o zi plină de iubire astăzi. S-ar putea să vă îndrăgostiţi la prima vedere ori să reaprindeţi flacăra dintre voi şi un partener din trecut.

Dacă sunteţi deja într-o relaţie, nu evitaţi să vă arătaţi afecţiunea şi, de ce nu, poate ieşiţi şi la o întâlnire.

Scorpion
Pentru Scorpioni, cariera va fi astăzi pe primul plan. Apar proiecte noi la locul de muncă, iar dacă eşti pe fază poţi să intri în atenţia şefilor.

Nu intra însă într-o competiţie cu colegii tăi şi încearcă să-ţi vezi de propriul drum.

Săgetător
Dorinţa ta de a călători este mai arzătoare astăzi ca oricând, Săgetător. E o zi perfectă pentru a planifica o vacanţă, fie cu prietenii, fie cu persoana iubită.

Ai grijă dacă începi să faci cercetări şi nu te lăsa păcălit de toate ofertele care îţi sar în cale.

Capricorn
Capricornii trec printr-o transformare radicală, iar prioritatea voastră devine planul financiar.

Sunteţi hotărâţi să muntaţi munţii din loc pentru a vă atinge obiectivele şi sunteţi prgătiţi să munciţi mult. Recompensa nu va întârzia să apară: veţi simţi că banii vă pică din cer.

Vărsător
Vărsătorii sunt ocupaţi astăzi. Aveţi mult de alergat, sarcini de îndeplinit, mai ales pe plan casnic.

Pe seară vă gândiţi la un mic răsfăţ, poate la o cină romantică alături de partener, câteva momente de relaxare în oraş. E important să vă puneţi pe voi pe primul plan.

Peşti
Peştii sunt avantajaţi pe plan amoros.

Cei aflaţi deja într-o relaţie vor fi răsfăţaţi de parteneri, iar cei care sunt în căutarea cuiva special, să ţină ochii larg deschişi. Când se aşteaptă mai puţin, cineva i-ar putea surprinde cu un gest romantic.