Horoscop 3 mai

Berbec
Începem cu nativii Berbec. Astăzi, vă faceți planuri de viitor cu persoana iubită.

E posibil să vă gândiți la o schimbare a locuinței, studii în străinătate sau chiar la căsătorie.

Taur
Astăzi, la locul de muncă se instalează o atmosferă apăsătoare pentru Tauri. Aveți anumite griji legate de o situație în familie.

Dar, spre seară tensiunea va dispărea și totul va reveni la normal.

Gemeni
Gemenii primesc o invitație la o petrecere. Și, nu este exclus să primiți o ofertă de asociere într-o afacere. Doar, trebuie să fiți puțin mai deschiși în fața negocierilor.

Rac
Racilor li se pot întâmplă cel puțin trei lucruri bune astăzi. O schimbare a jobului, o călătorie în scop de serviciu și reglarea unor lucruri ce au rămas nerezolvate din trecut.

Leu
Pe plan sentimental, dacă inima le bate tare Leilor pentru cineva, ar trebui să facă pasul cel mare.

Cu siguranță nu veți regreta pentru că, cel mai probabil, răspunsul va fi în favoarea voastră.

Fecioară
Dacă Fecioarele sunt indispuse, poate fi din cauza oboselii acumulate. Lucrurile se pot schimba, dar, asta doar dacă oferiți o atenție mai mare odihnei și relaxării.

În caz contrar, lucrurile se pot înrăutăți. Cel puțin dpdv al sănătății.

Balanţă
Balanțele își vor pune semne de întrebare legate de o relație.

Vi se poate părea că această persoană nu este sinceră. Iar, în astfel de momente, e bine să vă ascultați intuiția și să rezolvați lucrurile cu răbdare și calm.

Scorpion
Pentru Scorpioni e posibil să ia decizii neinspirate, așa că… ar trebui să fie atenți la job. Pe plan amoros, însă, totul vă merge excelent. Dar, fiți mai atenți la nevoile partenerului.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să fie prudenți cu următoarele proiecte.

Rezultatele ar putea fi unele neplăcute, așa că, aveți de ales între fie a cere sfaturi de la persoanele apropiate, fie a amâna chestiunea până se mai liniștesc apele.

Capricorn
Astăzi, pe Capricorni, neîncrederea în forțele proprii îi poate afecta. Cel mai bine ar fi să vă luați câteva zile libere și să profitați la maxim, mai ales că pe plan financiar, vă merge excelent.

Vărsător
Prima parte a zilei îi găsește pe Vărsători în compania persoanei iubite. Norocul vă surâde și puteți planifica o vacanță pe meleaguri străine.

Peşti
Nativii Pești vor fi în centrul atenției și mai mult de atât, aprecierile nu vor lipsi. Totuși, fiți atenți și nu vă lăsați influențați de reacțiile sau laudele altora.