Horoscop 4 februarie 2023

Berbec
Orgoliul va juca un rol important în ceea ce-i privește pe BERBECI. Chiar dacă vă doriți să vă susțineți punctul de vedere, e recomandat să vă retrageți.

Intuiția vă poate ghida corect în luarea unei decizii.

Taur
TAURII atrag persoane cu același tip de personalitate. Aveți aspirații înalte, însă, atenție cu cine vorbiți pentru că există riscul să fiți criticați.

Gemeni
GEMENILOR le place să nu depindă de ceilalți și să se bazeze pe câștigurile personale. Însă, tindeți să exagerați în anumite privințe.

Profitați de acest weekend pentru a ieși cu prietenii și a mai scapă de grijile cotidiene.

Rac
Insensibilitatea pe care RACII o văd la partener poate fi din cauza lor. Fiți mai atenți în relația cu persoana iubită. E bine să analizați lucrurile înainte de a judeca.

Leu
LEII tind să se gândească prea mult la ce trebuie să facă. Lăsați lucrurile să decurgă de la sine. Sau mai bine găsiți persoana potrivită cu care să discutați despre ce vă neliniștește.

Fecioară
FECIOARELE riscă să ajungă instabile din punct de vedere financiar. În plus, prietenii sunt reticenți în fața propunerilor voastre. Fiți mai maleabili.

Balanţă
BALANȚELE întreprind activități pe zona de locuință. Sunteți energici și veți duce la bun sfârșit tot ce v-ați propus.

Scorpion
Elementul de bază al SCORPIONILOR e comunicarea. Tactul și diplomația nu numai că vă îmbunătățesc imaginea, dar vă și ajută să obtineți exact ceea ce vă doriți de la cei din jur.

Săgetător
SĂGETĂTORII ar fi bine să se facă utili. Veți renunța la multe activități pentru a rămâne în confortul căminului și a vă relaxa. Dar, încercați să nu neglijați chestiunile importante.

Capricorn
CAPRICORNII sunt nehotărâți. Veți refuza o persoană din sfera socială, deși s-ar putea să aveți nevoie de ajutorul acesteia. Ascultați-vă intuiția.

Vărsător
O zi în care VĂRSĂTORII pot câștiga o sumă mare de bani. Totuși, veți afla un secret despre cineva din anturajul vostru. Este posibil să nu reacționați într-un mod plăcut.

Peşti
Nativii PEȘTI vor să-și convingă prietenii cu orice preț că ei dețin adevărul. Învățați să acceptați un refuz. În schimb, aveți idei bune de petrecere a timpului liber alături de persoana iubită.