Horoscop 4 martie

Berbec
Chiar dacă părerile BERBECILOR sunt uneori directe sau prea acide și îi pot răni pe cei din jur, într-un final vor dovedi că au dreptate.

Nu ar strica, totuși, și puțină diplomație.

Taur
TAURII își vor recăpăta locul de cuceritori ai zodiacului, după ce ați avut o perioadă în care nu i-a interesat deloc acest aspect.

Gemeni
Este momentul ca GEMENII să-și planifice vacanța mult dorită. Pentru voi este o perioadă favorabilă călătoriilor și experiențelor noi.

Rac
RACII trec printr-o perioadă a schimbărilor. În plan personal, puteți fructifica o relație de iubire, iar pe plan profesional, puteți obține o meserie mult mai bună.

Leu
Nativii LEU atrag toate privirile. Vă impuneți punctul de vedere într-un mod direct și elegant, însă, atenție la nevoia de a controla tot ce vă înconjoară.

Fecioară
FECIOARELE nu au nici cea mai mică dispoziție pentru altceva decât relaxare și distracție alături de cei dragi.

Totuși, vă lipsește curajul de a face o schimbare pe plan personal.

Balanţă
Energia și buna dispoziție le va ajuta pe BALANȚE să găsească persoana potrivită cu care să ducă la bun sfârșit un plan. Și aici poate fi vorba de o vacanță.

Scorpion
SCORPIONII pun preț pe imaginea lor. V-ați neglijat în ultima perioadă și e recomandat să vă axați pe toate activitățile ce vă încarcă inima cu bucurie.

Săgetător
Ambiția SĂGETĂTORILOR este molipsitoare. Vă setați obiective mărețe și nimic nu vă oprește până nu reușiți să le îndepliniți.

Fiți răbdători. Totul se întâmplă la momentul potrivit.

Capricorn
CAPRICORNII ar trebui să învețe să se și distreze, chiar dacă au multe lucruri pe cap. Graba strică treaba, așa că, ar fi bine să ia lucrurile pas cu pas.

Vărsător
VĂRSĂTORII, pe de altă parte, se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade ale lor. Toate încep să prindă contur, așa că aveți toate motivele pentru a sărbători.

Peşti
Pentru o mai bună funcționare, PEȘTILOR li se recomandă să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, unde sunt iubiți și apreciați.