Horoscop 5 aprilie

Berbec
Astăzi, Berbecii sunt mai sensibili decat de obicei. Mare atenţie la modul în care vă expuneţi ideile pentru că s-ar putea să fiţi prea autoritari cu ceilalţi.

Taur
Se anunţă o zi productivă la locul de muncă pentru Tauri. Veţi avea parte de laude şi aprecieri din partea colegilor, dar şi a şefilor.

Şi, veţi reuşi până la sfârsitul zilei să duceţi la bun sfârşit toate sarcinile.

Gemeni
Gemenii adoră să petreacă timp în compania copiilor. Aşa că… atenţia voastră se va axa pe activităţi distractive dar şi educative alături de cei mici.

Rac
NativiI Rac au ocazia să vorbească cu şefii despre o mărire de salariu sau să renegocieze termenii unui contract.

Asta înseamnă că şansele de a primi un răspuns pozitiv este foarte mare.

Leu
În utima perioada Leii se gândesc tot mai serios la căsătorie. Dar, vă bazaţi prea mult pe intuiţie şi riscati să pierdeţi.

Posibil să vă sfătuiţi cu o femeie în legatură cu planurile voastre de viitor.

Fecioară
Dacă Fecioarele au idei de afaceri, ar trebui să nu mai stea pe gânduri şi să le pună în practică. Se întrevăd câştiguri financiare la orizont, aşa că… profitaţi de orice ocazie.

Balanţă
Balanţele se simt atrase de partenerul de viaţă mai mult ca oricând. Dar, la serviciu sunteţi necruţători cu cei care vă împiedică ascensiunea. Fiţi mai maleabili.

Scorpion
În ceea ce-i priveşte pe Scorpioni, vor exista dezbateri în familie, posibil din cauza stării lor de sănătate. E recomandat să faceţi o pauză de la viaţa cotidiană şi să plecaţi într-o vacanţă.

Săgetător
Săgetătorii ar fi bine să fie mai puţin egoişti în relaţia de cuplu. Ţineţi cont şi de părerea partenerului atunci când aveţi de luat decizii, măcar atunci când este vorba de ceva important.

Capricorn
La job, Capriconii se adaptează la orice situaţie şi găsesc cele mai bune soluţii.

Aveţi tendinţa să puneţi cariera pe primul loc, tocmai de accea ar fi bine să găsiţi un echilibru în ceea ce priveşte viaţa profesională şi cea personală.

Vărsător
Vărsătorilor le place să fie la curent cu ultimele noutăţi în lumea gadget-urilor. Veţi acorda o importanţă mai mare tehnologiei. Şi poate vă schimbaţi anumite aparate electronice din casă.

Peşti
O zi de relaxare pentru nativii Peşti. Puteţi merge la o sală de fitness, sau chiar la o piscină şi să faceţi puţină mişcare pentru că este o perioadă bună pentru a vă axa pe tot ce ţine de sănătate.