Horoscop 5 mai

Berbec
Berbecii au energie din plin si le place să rezolve cât mai multe sarcini.

Puteți acorda sprijin financiar unui prieten și e posibil să vă faceți și planuri de călătorie alături de persoana iubită.

Taur
Astăzi, Taurii reușesc să rezolve problemele de sănătate care le-au cam dat bătăi de cap în ultima perioadă.

La locul de munca, veți da tot ce aveți mai bun din voi, iar cu ajutorul unei femei, este posibil sa obtineți o avansare.

Gemeni
Astrele sunt de partea Gemenilor. Orele suplimentare petrecute la locul de muncă nu au fost în zadar, așa că… e posibil să primiți un bonus să fiți avansați la următorul nivel.

Rac
Racii fac impresie bună la o întâlnire romantică. Folosiți-vă de șarmul personal și cu siguranță nu veți da greș.

Leu
Leii sunt pregătiți pentru schimbări. Fie este vorba de afaceri sau proiecte noi, fie de o mutare a locuinței. Cei drept, aceste schimbări vor fi benefice pentru voi.

Fecioară
Fecioarele sunt foarte creative și vor încerca lucruri noi. Ideile nu întârzie să apară, mai ales atunci când aveți nevoie de ceva nou în viața voastră.

Balanţă
Ziua de astăzi le găsește cam neîncrezătoare pe Balanțe, în special față de cei din jur. Dar, aveți reale talente de a face bani si veți profita din plin de acest lucru.

Scorpion
Scorpionii, în schimb, sunt implicați într-un conflict legat de bani. Dacă lucrurile merg din rău în mai rău, luați o pauză de câteva zile sau chiar amânați anumite cheltuieli majore.

Săgetător
Săgetătorii vor primi un ajutor de la o femeie de la job, reușind astfel să rezolve o situație neprevăzută.

Vă desfășurați activitatea cu devotament și planificați o călătorie în interes de serviciu.

Capricorn
Capricornii sunt pregătiți să se ocupe de afaceri. Investițiile sau cheltuielile nu numai că sunt profitabile, dar o să găsiți și oferte foarte bune.

Vărsător
Astăzi, Vărsătorii vor face câteva schimbări în locuință. Iar, în viața de cuplu pot apărea surprize și este important să facă tot ce le stă în putință pentru a alunga monotonia.

Peşti
Peștii își vor canaliza energia către atingerea obiectivelor profesionale. Se pot aștepta la schimbări de situație, și ar fi de preferat să fie deschiși la neprevăzut.