Horoscop 5 martie

Berbec
Loialitatea este una dintre calitățile pe care BERBECII le apreciază cel mai mult, așa că nu este exclus să își supună prietenii la un test.

Taur
Chiar dacă TAURILOR le este greu să recunoască atunci când greșesc, ar fi momentul să calce peste orgoliu și să-și ceară iertare.

Gemeni
Ar fi bine ca GEMENI să stea o perioadă departe de stres. Sănătatea ar trebui să fie prioritatea numărul unu pentru că nu vă ajută în lupte în carieră.

Rac
Perseverenta și răbdarea RACILOR pot da, în sfârșit, roade. Un câștig financiar vă poate însenina starea.

Leu
Nativii LEU sunt norocoși. O întâlnire pe care o credeau banală se poate dovedi a fi o idee excelentă.

Fecioară
FECIOARELE sunt implicate în activități care le iau gândul de la orice nemulțumire. Uneori, sarcinile vă ajută să scăpați de gândurile mai puțin bune.

Balanţă
BALANȚELE vor analiza parcursul lor în viață. Vreți să învățați din greșeli, să vă perfecționați și să deveniți o versiune mai bună a voastră.

Scorpion
SCORPIONII se vor trezi cu zâmbetul pe buze. Sunt atât de veseli încât nici măcar o posibilă veste neplăcută nu le va strica ziua.

Săgetător
SĂGETĂTORII se simt ca niște adevărate vedete. Persoanele din jur vă oferă atenție și vă cer sfaturi. Și în familie lucrurile sunt minunate, deci toate merg ca ape roate.

Capricorn
CAPRICORNILOR le fuge mintea la călătorii. Această dorință de a pleca în vacanță a fost suprimată multă vreme. E momentul să stabiliți un concediu.

Vărsător
VĂRSĂTORII pot întâlni o persoană care să le schimbe destinul. Poate fi exact opusul a ceea ce vă imaginați, așa că nu vă faceți prea multe așteptări.

Peşti
Ziua nativilor PEȘTI e presărată cu plimbări lungi și relaxare. În plus, partenerul de viață vă poate pregăti o petrecere surpriză.