Horoscop 6 mai

Berbec
S-ar putea ca astăzi Berbecii să plece într-o excursie în natură sau undeva la țară, pe care, cel mai probabil, nu au plănuit-o din timp.

In orice caz, pregătiți-vă pentru o deplasare în afara orașului.

Taur
Pentru Tauri, accentul cade pe casă și familie…și nu este exclus să predomine discuțiile cu cei dragi, dar și activitățile distractive.

Gemeni
Sunt șanse mari ca Gemenii să fie ceruți în căsătorie. Nu trebuie să vă speriați, pentru că această uniune este benefică, atât în plan amoros cât și în cel profesional.

Rac
Azi, comunicarea este punctul forte al nativilor Rac. Veți lua hotărâri importante în ceea ce privește cariera, și nu este exclus ca în a doua parte a zilei să ieșiți în oraș cu prietenii.

Leu
Sănătatea este în prim plan pentru Lei. Dacă simțiți că ceva nu este în regulă, nu ezitați să mergeți la un control de rutină și să oferiți mai multă atenție acestui capitol.

Fecioară
Ziua de astăzi le găsește pe Fecioare nesigure în privința relației de cuplu. Nu știţi dacă să faceți sau nu următorul pas.

O să vă sfătuiți cu cei dragi despre acest lucru, și cu siguranţă veţi lua decizia potrivită.

Balanţă
Ideile ingenioase ale Balanțelor, le vor plasa direct în centrul atenției. Sunteți foarte creative și veţi avea succes în tot ce vă propuneţi azi.

Scorpion
Scorpionii își fac curaj pentru a rezolva o problemă în relația de cuplu, ce stagnează de ceva vreme. Chiar dacă adevărul poate fi dureros, cel mai bine clarificați totul prin comunicare.

Săgetător
Săgetătorii ar trebui să fie mai atenți cu persoana iubită. Poate, fără să vă dați seama, ați devenit mai reticenți în ultima perioadă.

În plus, e posibil să vă întâlniți cu un avocat pentru a stabilii niște detalii legate de o moștenire.

Capricorn
Nativii Capricorni vor fi prinși într-o poveste de dragoste. Dar, dacă nu sunteți atenți, vor exista şi scântei. Partea bună este că în dragoste veți bifa lucruri importante.

Vărsător
Vărsătorii sunt exigenţi, în special cei care sunt la serviciu. Puneți accent pe calitate, ceea ce nu este rău deloc.

Însă, atenție la odihnă și la orele muncite peste program pentru că, din această cauză, pot apărea probleme de sănătate.

Peşti
Sectorul iubirii le vor stimula nativilor Pești – romantismul, sensibilitatea și creativitatea. Este o zi favorabilă să se îndrăgostească și să se lase purtați de val.