Horoscop 8 martie

Berbec
Astăzi, pentru BERBECI există riscul să ia decizii neinspirate, așa că… mare atenție la serviciu. Totuși, pe plan sentimental vă merge excelent dacă acordați mai multă atenției relației de cuplu.

Taur
Și TAURII stau bine la capitolul iubire. În schimb, nu este o zi favorabilă dacă vreți să faceți investiții sau planuri de viitor.

Gemeni
GEMENII ar fi bine să nu facă pe șefii, ci mai degrabă să asculte ce au colegii de spus. Astăzi, vă lipsește eficiența și e recomandat să nu luați nicio inițiativă la job.

Rac
În ceea ce-i privește pe RACI, nu este o zi potrivită pentru întâlniri, atât în afaceri cât și în dragoste. Nu sunteți în apele voastre, așa că mai bine amânați chestiunile importante.

Leu
LEILOR nu le convine nimic și parcă totul se întâmplă împotriva lor. Sfatul meu este să depășiți cât mai repede această stare, în caz contrar relațiile cu ceilalți pot fi afectate.

Fecioară
Nativii FECIOARĂ nu sunt dispuși să facă niciun compromis, nici măcar în relația de cuplu. Ar fi bine să nu forțați lucrurile, altfel veți provoca discuții aprinse.

Balanţă
Astăzi, BALANȚELE vor avea de-a face cu situații tensionate. Nu vă amestecați în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscați să aveți discuții și astfel se vor crea situații neplăcute.

Scorpion
Vești bune la capitolul financiar pentru SCORPIONI. Există șanse mari să semnați un contract, poate să obtineți un job nou și astfel să câștigați mai mulți bani.

Săgetător
SĂGETĂTORII pot fi ușor irascibili. E posibil să nu vă convină anumite aspecte privind o întâlnire de afaceri. Tratați totul cu răbdare și cu siguranță veți întoarce lucrurile în favoarea voastră.

Capricorn
Ziua CAPRICORNILOR începe într-o ipostază meditativă. Acest lucru vă va ajuta să priviți cu detașare țelurile pe care vi le-ați propus. Pentru că astfel, riscați să faceți alegeri nepotrivite.

Vărsător
VĂRSĂTORII se simt în largul lor. Totul vi se pare ușor de realizat. Este o perioadă benefică, de exemplu, pentru a vă implica în proiecte noi.

Peşti
Pentru nativii PEȘTI prudența e necesară azi. Fiți mai atenți asupra fiecărei mișcări pe care o faceți, iar dacă riscați aveți grijă să vă gândiți de mai multe ori înainte.