Horoscop 9 martie

Berbec
Zona dragostei pare că le pregătește BERBECILOR momente de neuitat, însă, astăzi se preocupă cu imaginea lor la serviciu. Strategia voastră pare una interesantă, dar nu ar strica puțină precauție.

Taur
TAURII trebuie să învețe cum să delimiteze planul profesional de cel personal. Iar, în domeniul comunicării și al afacerilor vă merge excelent.

Gemeni
Nativii GEMENI sunt în centrul atenției azi. Vă expuneți abilitățile în orice domeniu vă aflați și îi binedispuneți pe ceilalți cu energia voastră. Totuși, vă recomand să găsiți timp și pentru odihna și relaxare.

Rac
Oricare ar fi ambițiile de natură financiară a RACILOR, astăzi ar fi bine să țină cont de intuiția lor. Fiți realiști, atât în alegerea partenerului de afaceri, cât și a șanselor de face profit de pe urma proiectelor voastre.

Leu
Pentru LEI inspirația se află la cote înalte, așa că… orice tip de exprimare este recomandată. Provocarea va fi să fiți organizați, urmând un program stabil, altfel rezultatele vor întârzia să apară.

Fecioară
Astăzi, este o zi potrivită pentru administrarea finanțelor în ceea ce le privește pe FECIOARE. Deși, sunteți creative și aveți idei ingenioase, cântăriți cât mai bine situația economică înainte de a investi.

Balanţă
BALANȚELE sunt sfătuite să nu renunțe atât de ușor la visurile lor, dar să-și păstreze o doză de realism. Sfera parteneriatelor este foarte bine susținută, așa că… nu ratați posibilele oportunități.

Scorpion
Concentrarea pe anumite detalii, precum și nevoia de a face lucrurile în felul lor, le consumă SCORPIONILOR multă energie. În acest caz, e bine să-i lăsați și pe ceilalți să preia inițiativa.

Săgetător
La serviciu, argumentele solide și încrederea sunt cele mai bune arme ale SĂGETĂTORILOR. Țineți cont și de sfatul colegilor și totul vă va merge strună.

Capricorn
CAPRICORNII ar trebui să dea dovadă de responsabilitate, fie că merg la serviciu sau ies cu prietenii. În plus, e bine să vorbiți liber și sincer indiferent de circumstanțe.

Vărsător
VĂRSĂTORII sunt hotărâți și au încredere în forțele proprii. Este bine să ieșiți în evidență și orice idee aveți să nu vă fie frică să o expuneți.

Peşti
Nativii PEȘTI au o putere incredibilă asupra celorlalți astăzi. Încercați să gândiți strategic fiecare mișcare iar rezultatele vor fi impresionante.