Horoscopul 1 februarie 2023

Berbec
Intuiția este una dintre cele mai folosite „arme” ale BERBECILOR. Dar, e bine să nu fiți sceptici şi să vă deschideți mai mult în fața prietenilor.

Comunicarea ajută mult atunci când vreți să mai eliberați din grijile acumulate.

Taur
Cheltuielile le pot da TAURILOR bătăi de cap, însă, nu ar trebui să se lase afectați.

Dispuneți de abilitățile care vă pot ajuta în orice situație tensionată, așa că încercați să nu vă atingeți de economii.

Gemeni
GEMENII stau foarte bine la capitolul afecțiune. Fiți mai încrezători în forțele proprii și nu ezitați să vă exprimați sentimentele, dar și să puneți în practică ideile sau planurile de viitor.

Rac
Nativii RAC se retrag din sfera socială. În această perioadă, puteți fi mai mult singuri și în același timp să faceți lucrurile cu mai multă plăcere.

În plus, veți reîmprospăta aspectul locuinței.

Leu
Eleganța, armonia și relațiile cu ceilalți sunt trei aspecte pe care se vor axa LEII. Iar, dacă vă face plăcere să fiți înconjurați de oameni, nu uitați să includeți și persoana iubită.

Fecioară
FECIOARELE sunt preocupate de imaginea lor. Iar, colegii de la serviciu vă pot face o remarcă, dacă nu sunteți indulgenți cu aceștia.

Vă puteți schimba atitudinea sau felul în care abordați anumite situații mai delicate.

Balanţă
Originalitatea este cuvântul cheie pentru BALANȚE. Vă apropiați mai mult de prieteni prin modul vostru de a fi.

În plus, este și o zi în care vă puteți axa pe studiu pentru că astrele vă susțin la acest capitol.

Scorpion
Se activează un aspect important pentru SCORPIONI – siguranța. Oferiți suportul familiei și veți apela la ajutorul unui prieten.

Încercați să aduceți armonie în casă. O dispoziție bună vă poate aduce beneficii pe toate planurile.

Săgetător
SĂGETĂTORII vor analiza o situație în ceea ce privește o relație. E posibil să vă faceți o părere despre ceva care să nu aibă legătura cu realitatea.

Este de preferat să vă gândiți de două ori înainte de a lua o decizie.

Capricorn
Abilitățile de conducător vor ieși la iveală în cazul CAPRICORNILOR. Sunteți eficienți, veți oferi ajutorul colegilor, și veți fi atenți la detalii. Așadar, va fi o zi prosperă pentru voi.

Vărsător
VĂRSĂTORII se ambiționează să ducă la capăt o activitate ce-i pot scoate în evidență în fața șefilor. Planificați-vă timpul în așa fel încât să nu neglijați celelalte sarcini.

Peşti
Nativii PEȘTI ar trebui să fie mai realiști atunci când își fac planuri. Încercați să nu amplificați orice sentiment și să luați lucrurile mai ușor și într-o manieră organizată.