Horoscopul pentru Miercuri 25 Ianuarie

Berbec
Începem cu nativii BERBEC. Sunteți mai nepăsători când vine vorba de cheltuieli, iar veniturile fluctuante nu vă oferă o siguranță pe termen lung. Fiți mai realiști.

Taur
TAURII sunt încăpățânați și orgolioși. E posibil să primiți un refuz din partea unui amic, și să fiți mai violenți în exprimare. Alegeți-vă cu grijă cuvintele pe care le folosiți azi.

Gemeni
Excentrici și atenți la imaginea lor, GEMENII vor reuși să iasă în evidență astăzi, și nu neaparat într-un mod pozitiv. În plus, veți încheia o colaborare cu cineva.

Rac
În ceea ce-i privește pe RACI, relațiile se pot rupe foarte ușor, în special cele de prietenie. Ar trebui să cântăriți bine orice decizie luați astăzi. Intuiția vă poate fi de ajutor.

Leu
LEII se vor adapta mai greu unei situații legate de bani, și să le afecteze imaginea. Veți pune în practică o idee de afacere. Dar, dacă aveți nevoie de un împrumut, mai așteptați câteva zile.

Fecioară
Astăzi, FECIOARELE vor avea tot felul de nemulțumiri legate de poziția lor în casă și în relația de cuplu. O zi în care veți avea idei originale, dar pe care ceilalți să nu le aprecieze.

Balanţă
BALANȚELE sunt irascibile atunci când vorbesc despre sentimentele lor. Tocmai de aceea veți evita aceste subiecte. Atenție și la sănătate ce poate fi deranjată din cauza unui exces.

Scorpion
Geloși și cicălitori, SCORPIONII pot avea discuții în relația de cuplu, din cazul dorinței de a conduce.

Pe lângă acest aspect, veți cheltui mai mult decât vă permite buzunarul, așa că… fiți mai chibzuiți.

Săgetător
SĂGETĂTORII nu reușesc să primească ajutorul de care au nevoie. Indisciplina și stările de nervozitate nu sunt tolerate de către cei din familie. Fiți mai înțelegători.

Capricorn
CAPRICORNII sunt însetate după activități noi și distractive. Dar, lucrurile pot lua o întorsătură negativă și e recomandat să fiți mai liniștiti în această perioadă.

Vărsător
“Dacă nu riști, nu câștigi” este motto-ul pe care se bazează VĂRSĂTORII. Veți lua o decizie cu privire la o investiție, fără a ține cont de părerea familiei.

În acest caz, verificați de două ori înainte termenii și condițiile oricărui act sau document pe care urmează să îl semnați.

Peşti
Imaginea nativilor PEȘTI poate fi afectată azi. Este indicat să lucrați la modul de exprimare. Apelați la răbdare și diplomație.